O nama

Well Done d.o.o. u Mađarskoj je poduzeće koje ima veliko iskustvo i prošlost i proizvodi sredstva za čišćenje kućanstva i pomoćna sredstva za čišćenje doma. Firma je osnovana 1996. g. u gradu Komárom, temelji se na znanju i iskustvu poduzeća sredstava za čišćenje Well Done i djeluje diljem svijeta.

 

Osnovanje poduzeća se temelji na koncepciji kako poštujući zahtjeve potrošača samo zaista dobri proizvodi mogu dospjeti na police, zato Well Done d. o. o. proizvodi i unovčava isključivo takve proizvode koji odgovaraju ovome zahtjevu.

 

Masa potrošača vjerna našem poduzeću zna da su naši proizvodi izvrsne kvalitete, logo Well Done služi za jamstvo izvrsnih proizvoda jednog pouzdanog i iskusnog poduzeća i u Mađarskoj i na mnogim mjestima diljem svijeta.

 

Naše poduzeće konstatira cijenu svojih proizvoda tako da budu dostižni za bilokoga, tako su potrošači svijesni toga da proizvode Well Done mogu kupiti za prihvatljivu i konkurentnu cijenu, da su oni dobrog razmjera cijene-vrijednosti i izvrsno efikasni proizvodi. Jednom riječju proizvodi svjesnog potrošača za koga nije važna samo cijena već i to da za tu cijenu kakvu kvalitetu proizvoda dobije.

 

Naši se proizvodi pojavljuju na tržnici sredstava za čišćenje u dva glavna segmenta. Proizvodi za maloprodaju su nazočni u brojnim u Mađarskoj popularnim trgovačkim lancima a gastro ili proizvode za velikoprodaju kupuju ugostiteljstva, institucije preko naših distributora. Dobar glas i kvaliteta proizvoda privlači i trgovce okolnih država u Slovačkoj, Rumunjskoj, Hrvatskoj, Austriji, Njemačkoj, Nizozemskoj, Engleskoj i drugim državama.

 

Naše poduzeće misli tako da zaista dobro sredstvo za čišćenje je ono koje djeluje bez ručnog ribanja. Zato su proizvodi Well Done u koncentratu s velikim intenzitetom i dovršavaju većinu čišćenja umjesto ljudske ruke.

 

Ovim Vas putem pozivamo da koristite naše proizvode. Nadamo se da nakon prve uporabe proizvoda Well Done i Vi ćete biti među vjernim i zadovoljnim potrošačima naših proizvoda.

 

NOVOSTI

2019.05.03

Omekšivač za rublje u koncentratu

Omekšivač u koncentratu izvrsne kvalitete uz miris, uporabom se vrati svježina, elastičnost i mekoća rublja.!

Više

2019.05.03

Osvježivač zraka i rublja

Miris-retardantnim efektom sigurno i efikasno neutralizira mirise, time vratite ugodnu atmosferu u Vaš dom. Sposoban je protiv neugodnog mirisa duhana, domaćih životinja, dima, smeća i drugih organskih tvari, te za osvježenje tapiserija i tepiha!

Više

2013.10.16.

Deterdžent za pranje posuđe

Efikasno otklanja masnoću, izvrsno se pjeni, ima svojstvo pH neutralnosti. Otklanja masnoću, kamenac, daje sjaj posuđama i bez brisanja.!!

Više


Prethodne vijesti